galerie
zonder grenzenWillemke Bulder fotografie


'Ik ben nooit een type voor in de schoolbanken geweest. Hoewel ik erg mijn best deed om aanwezig te zijn in de klas zwierf ik in gedachten buiten rond. Daar waar de zon schijnt en schaduwen werpt, waar de wind waait en de regen in je gezicht striemt.
Daar waar je een dikke sjaal omdoet of je schoenen uitschopt. Dat is waar ik me thuis voel.

Studiofotoís en houterige poses kunnen me niet zo boeien. Ik leg graag vast wat ťcht is. Daarom spreken we samen gezellig iets af. We nemen de tijd, drinken iets en eten iets. We praten over muziek, vakanties, dromen. Samen bedenken we een locatie die bij je past, en dan trekken we erop uit!
Nu we elkaar hebben leren kennen zal het je veel minder moeite kosten om te ontspannen en je ware gezicht te laten zien. Ik laat je poseren, maar altijd op een relaxte manier. Misschien heb je zelf ook leuke ideeŽn, ik leer graag van je.

Ik heb ogen om mee te kijken. Ik heb hersens om mee te denken. En ik heb een fotocamera om mee te werken. Die drie dingen samen stellen me in staat om te leren van wat ik doe. Niet in een schoolgebouw, van een docent. Maar in de wijde wereld. Van jou!'

Voor deze expositie is een speciale website gemaakt groningerpracht.wordpress.com.

Exposities:

  • 23 maart - 16 april 2016   Groninger Pracht  't Kunstuus, HeinkenszandGALERIE

Klik met de muis op de kleine plaatjes